Nieuws

Lieve mensen,

Voor ons bied de bijbel een stevig houvast, en dat willen we graag delen met andere mensen. Vandaar dat we ‘Bijbelboetiek Baruch’ willen openen aan de Hoflaan 2a in Grootegast.  I.v.m. de corona crisis hebben we lang getwijfeld of het verstandig is de winkel te openen. Met de nodige voorzorgsmaatregelen, en de uitspraak van de regering op 23 maart hebben we toch besloten door te zetten.  Juist in deze tijd is er behoefte aan bemoedigende boeken, kaarten, cadeautjes enz. Voor je zelf, of om iemand anders mee te verrassen en een hart onder de riem te steken.

Ons doel is ook om een plek te zijn waar mensen even kunnen zitten om een praatje te maken, een bakje koffie of thee te drinken enz.  Helaas kunnen we dit voorlopig niet bieden i.v.m. de afstand van 1,50 m die we in de winkel zullen respecteren. We bidden en vertrouwen dat alle maatregelen na 1 juni niet meer nodig zullen zijn en dat we dan de winkel zonder beperkingen kunnen openen.

Vanaf zaterdag 4 april bent u welkom. Die dag zullen we geopend zijn van 9.30 tot 16.00 uur.

I.v.m. de Corona crisis zijn onze openingstijden voorlopig op woensdag, donderdag en vrijdag  tussen 9.30 en 13.00 uur en op zaterdag tussen 9.30 en 16.00 uur. We zullen voorlopig maximaal 4 personen tegelijk in de winkel toelaten zodat uw en onze veiligheid niet in gevaar komt. Wilt u iets bestellen of hebt u vragen dan kunt u mailen naar: info@bijbelboetiekbaruch.nl.

Met vriendelijke groeten,

Johan en Hannejoke Brouwer