Nieuwe uitgaven

Met een lach en een traan vertellen de dieren in dit boek hoe geweldig en geliefd je bent, al zie je dat zelf niet altijd. Een hartverwarmend en humoristisch boek, en een bijzonder cadeau voor jezelf of voor iemand anders.

€18,99

De meester van Warschau’ van Mario Escobar speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog in Warschau. Janusz Korczak is de directeur van een Joods weeshuis als de nazi’s op 1 september 1939 Polen binnenvallen.  Janusz en zijn vrienden zetten alles op alles om de kinderen te beschermen tegen ziekte en honger.

€22,99

Wanneer je het biddend en met wijsheid bestudeert, vind je in Gods Woord alles wat je moet weten over de toekomst. Dit handige vraag-en-antwoordboek, dat naar onderwerp is ingedeeld, is een hulpmiddel om te groeien in het inzicht in de Bijbelse profetie.

€16,95

Met dit boek wil de auteur je laten nadenken over wat jij belangrijk vindt en wat je na wilt laten als je er niet meer bent. Het geeft je de gelegenheid om jouw wensen en ideeën op te schrijven.

€24,95

Het boek bevat teksten uit de Herziene Statenvertaling, voorzien van een eigentijdse vormgeving. Dit is een boekje om uit te delen ter bemoediging en om te genieten van de vreugde van het kennen van God. 

€17,99

In ‘Gods smokkelaar’ lees je het bijzondere verhaal van Anne van der Bijl.  Anne nam grote risico’s om Bijbels en bemoediging te brengen naar vervolgde christenen in gesloten gebieden. Zijn missie was gevaarlijk, vol geloof en doorspekt met wonderen.

€25,00

Met dit boek wil Max Lucado lezers helpen ontdekken wie de Geest is en hoe de Geest kan helpen. God wordt niet gehinderd door wat ons belemmert. Moeiten horen bij het leven, maar ze hoeven ons leven niet te bepalen. Met hulp van de Geest kunnen we in vertrouwen elke moeite doorstaan en (weer) blij en enthousiast worden 

€22,99

Je bent jong. Je kan alles. Je kan kiezen wat je wilt, worden wat je wilt, doen wat je wilt. Oneindige vrijheid! Maar die vrijblijvendheid heeft ook een prijs. Met als hoogtepunt de rol van God in een bestaan waarin zoveel ballen in de lucht gehouden moeten worden.

€15,00

In Pontius Pilatus schildert Paul Maier het portret van een ambitieuze Romeinse gouverneur. Te midden van politieke intriges wordt Pontius Pilatus naar voren geschoven om in de provincie Judea de orde te handhaven. Met de grote invloed en macht van de joodse leiders vereist dat de nodige tact en moed.

€17,50

In ‘Thuis’ gaat theoloog Bram van de Beek in op de betekenis van de kerk. Hij geeft antwoord op de meest prangende vragen die in een gemeente kunnen spelen.

€15,99

Een Bijbels-historische roman over het lot van een volk in ballingschap en een geheime troef die alles kan veranderen.

€24,99

Vrijsteden- deel 1

Hoewel er in Israël relatieve vrede heerst, moet Moriah haar eigen vrede nog zien te vinden. In een poging de minachting van haar gemeenschap te vermijden heeft ze zich de laatste zeven jaar verscholen achter een sluier.

€22,95

Geschreven voor jou is een prachtig vormgegeven invulboek om de mooiste herinneringen uit het kinderleven levend te houden. Voor de ouders én voor het kind! 

€29,99

Zorgen dat de angst voor en het taboe rondom de dood verdwijnt. Zeker bij kinderen. 
In dit boek neemt Simone je mee in verschillende situaties waar kinderen die rouwen centraal staan. Ze deelt haar ervaring en geeft handvatten aan volwassenen om kinderen te begeleiden,
dwars door het verdriet en verlies heen

€21,95

Vrouwen rond de Heiland is een herziene uitgave van de destijds goed lopende advents- en lijdenstijddagboeken Vrouwen rond de kribbe en Vrouwen rond het kruis. Deze bundel is aangevuld met stukjes over Hemelvaart en Pinksteren, zodat er bij elke christelijke feestdag een korte en inspirerende overdenking is.

€20,00

Een bezinningsboek over bijzondere ontmoetingen met Jezus voor de 40-dagen tijd. Juist in deze ontmoetingen leren we wie Jezus is en wat zijn boodschap is. 

€9,99

(VER)WONDEREN is geschreven voor vrouwen die meer opmerkzaam willen zijn op grote en kleine wonderen van God in hun leven, en in het leven van de mensen om hen heen. Dit boek bestaat uit 30 meditatieve verhalen die per dag gelezen kunnen worden

€16,99

Een uniek en belangrijk getuigenis van een kampoverlevende. In Birkenau haatte ik niemand van Lidia Maksymowicz en Paolo Rodari is het verhaal van Lidia, die haar kindertijd doorbracht in een concentratiekamp. Ze is een van de weinigen die de verschrikkingen en experimenten overleefde.

€21,99

Tijd met God van Eline Hoogenboom is een prachtig invulboek dat inspiratie geeft om meer tijd met God door te brengen.

€21,99

Dit boek met prachtige illustraties, gespreksvragen en tips is zeer geschikt om samen te lezen met (hoog)gevoelige kinderen die geneigd zijn om zich aan te passen.

€18,99

Met behulp van Gods Woord en aanwijzingen die de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen leveren, onthult dit boek een opmerkelijk beeld van de vroege aarde. 

€29,95

Wat gebeurde er in het dodenrijk na de komst van de Messias op aarde en bij Zijn dood en opstanding? In deze novelle geeft Vincent C.M. Zandvliet je zicht op wat er gebeurd zou kunnen zijn.

€6,95

De Voorleesbijbel voor jou is speciaal om voor te lezen aan kinderen die niet bekend zijn met Bijbelverhalen. De selectie in deze kinderbijbel bevat 30 bekende en minder bekende verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament en biedt zo een kennismaking op de Bijbel.

€9,95

‘De Feestdagenbijbel helpt je om achttien feesten te vieren en er de Bijbel bij te betrekken. Je leert iets over de tradities van het feest en je krijgt tips om het te vieren. Welke kerkelijke achtergrond je ook hebt, je kunt herkenning vinden in de Feestdagenbijbel.’ 

€19,95

Soms word je tijdens het lezen van de Bijbel geconfronteerd met ingewikkelde, eigentijdse vragen. De NBV21 Bijbel met bijdragen over geloof, cultuur en wetenschap is bedoeld om je daarmee te helpen.

€58,00

 In “Dit is vandaag” vind je  de mooiste citaten en liedteksten van Kinga Bán. Met haar muziek en liedteksten over geloof, hoop en onvoorwaardelijke liefde heeft zij de harten van veel mensen geraakt en doet zij dat nog.Een prachtig cadeauboek.

€15,99 

Met het beeld van de mus laat Jezus zien hoe groot Gods liefde voor ons is. Een mooi vormgegeven cadeauboekje vol korte, bemoedigende gedachten, gedichten, illustraties en verhalen over de mus.

€9,99

De ontzagwekkende adelaar is tijdens deze woestijntocht het symbool van Gods bescherming. Een mooi vormgegeven cadeauboekje vol korte, bemoedigende gedachten, illustraties en verhalen over de adelaar.

€9,99

Tijdens de stomste vakantie ooit ontdekt de familie Queest dat ze een verdrietige gebeurtenis nog niet hebben verwerkt. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen vragen aan God.

€17,99

 Een sprankelend vervolg op BSO aan de kook! Met leuke liedjes van Elly en tips om zelf muziek te maken en liedjes te schrijven.

€14,99

In Verborgen aanwezig willen ze de lezer aan de hand van zeven bijbelse symbolen iets laten proeven van de rijkdom van de tegenwoordigheid van Gods Geest in het leven van een kind van God. 

€15,99

In dit 1-minuut dagboek van Zij Lacht staan 100 overdenkingen voor elk moment. De overdenkingen zijn kort; je bent er slechts één minuut mee bezig.

€14,99

Een boeiende studie over het horen van Gods stem. Leidraad in het boek is het gesprek tussen Jezus en de Emmaüsgangers. Aan de hand van dit verhaal gaat hij in op Gods stem die van buiten komt en die vanbinnen klinkt. 

€19,99

Henoch is het tweede deel dat uitkomt in de serie Kronieken van de Nefilim, maar speelt zich af ver vóór Noach. Het verhaal gaat over Henoch, die bekend staat als de man die wandelde met God. 

€18,95

Een aangrijpende roman over een verborgen verleden. In haar zoektocht naar antwoorden ontdekt Allie het bijzondere levensverhaal van haar oma; een geschiedenis die voert van de Grote Depressie tot de Tweede Wereldoorlog.

€23,99

Sta stil en dank is een dankbaarheidsboek dat kan helpen om stil te staan bij de dingen die God ons elke dag weer geeft.

€22,99

Het boek op ontdekking door Openbaring is een uitleg en studie van het Bijbelboek Openbaring aan Johannes. Amir Tsarfati biedt een verhelderende blik op wat er voor ieder mens in de eindtijd in het verschiet ligt.  Met bijdragen van Dr. Rick Yohn.

€19,95

 

De verhalen inspireren je in je (zakelijk) doen en laten door wijze woorden uit het Oude Testament. Hoe ga je om met geld? Macht? Mag je als ondernemer hard zijn? 

€15,00

Leef je geloof is een eigentijds, aansprekend bijbels dagboek voor tienermeiden (ca. 12-17 jaar). Het bevat voor elke dag een bijbeltekst met overdenking en aansluitend gebed, onderverdeeld in zesentwintig thema’s.

€21,99

Gun jezelf een moment op de dag om te bezinnen en je ziel te verfrissen met deze korte en krachtige overdenkingen uit de klassieke werken van Charles Spurgeon. Elke dag bestaat uit drie elementen: een bijbeltekst, een overdenking en een gebed. 

€20,00

 Dit dagboek moedigt ons aan om in moeilijke tijden de moed niet te verliezen. Het bevat 365 dagelijkse bijdrages om je geloof te laten groeien. Hij speelt in op de actualiteit; een wereld waarin nieuwsberichten en heftige momenten ons flink kunnen ontmoedigen. 

€23,95

Laat de liefde niet wachten is de eerste Feelgoed met een hart-kerstnovellebundel! Drie heerlijke novelles van bekende auteurs: Deborah Raney, Courtney Walsh en Melissa Tagg. Verhalen over oude liefdes en nieuwe liefdes, en dat alles in die bijzondere tijd rond Kerst.

€20,00

Een dagboek met elke dag een bijbeltekst en een overdenking naar aanleiding van een of meer kerkelijke of profane liedjes. Het dagboek begint op 1 december en volgt het kerkelijk jaar via de cyclus van Kerst, Pasen en Pinksteren. Een dagboek met Jezus als vaste grond, de mens uit Nazaret.

€29,90

Een bundel optimistische stukjes van iemand die met een milde blik naar zijn medeburgers kijkt, maar soms wel even wil prikken.

€15,00

Dit boek van Jan Heijnen helpt je om Jezus te ontdekken in de schepping, in de levens van Adam, Eva, Jakob, Noach, Isaak, Jakob, Jozef en Mozes maar ok in de uittocht uit Egypte en nog veel meer.

€18,95

Dit cadeauboek bevat 250 korte gebeden, ingedeeld naar diverse levensthema’s zoals vriendschap, moed, veiligheid, gezin, toekomst, volharding, rust en leiderschap. Ontdek aan de hand van deze gebeden en de daaraan gekoppelde bijbelteksten hoe je in iedere situatie kunt beginnen met gebed.

€22,99

Alleen maar zee is gebaseerd op de gebeurtenissen die in 1953 tijdens de stormnacht en de periode daarna plaatsvonden. Veel van wat Riet meemaakt, is echt gebeurd.

€13,99

In dit boek leer je meer over hoe je zintuigen werken én over God. Ook komen er bijbelverhalen aan bod waarin een zintuig een belangrijke rol speelt.

€18,99

Uit de reisverhalen van Klaas (Open Doors) in dit rijke boek blijkt duidelijk dat God trouw is aan Zijn wereldwijde kerk, dwars door het lijden heen. Wat een aaneenrijging van wonderlijke getuigenissen van Gods kinderen, van volharding in geloof en van blijdschap in tijden van verdrukking. 

€19,95

In Leef geen leugens beschrijft John Mark Comer hoe we deze drie vijanden – de duivel, het vlees en de wereld – kunnen leren herkennen. Hij vertaalt ze naar onze moderne wereld, analyseert hun tactieken, sterke en zwakke punten en laat zien hoe je je kunt verweren.

€16,99

Henri Nouwen schrijft geschiedenis met drie onvergetelijke preken die door miljoenen mensen overal in de wereld zijn gezien en tot op de dag van vandaag diepe indruk maken op iedereen. De tekst van deze preken is te vinden in deze uitgave

€19,99

Dit boek is geschreven door een arts en een Bijbellezer. Elk laat vanuit zijn eigen invalshoek zien hoe prachtig en tegelijk kwetsbaar het menselijk lichaam is gemaakt. Een boek voor iedereen die benieuwd is naar hoe het lichaam in elkaar zit. Laat je verwonderen over het menselijk lichaam, Zijn meesterwerk!

€19,95

De opstandingskracht waarmee Jezus opstond uit de dood is in jou! Hoe zou de Kerk eruit zien als we dagelijks uit die opstandingskracht zouden leven? Beseffen we eigenlijk wel hoe overweldigend groot de kracht is die God ons geeft? 

 

Het verboden boek is geschreven op leesniveau AVI E4/M5. Het is een verhaal over christenen die omwille van hun geloof vervolgd worden in een land in het Midden-Oosten.Dit fictieve verhaal is gebaseerd op meerdere waargebeurde verhalen.

€14,95

Een interactief studieboek om zelf óf samen met andere ouders aan de slag te gaan.
Duik in Gods Woord, op zoek naar dé focus die jouw gezin nodig heeft.

€23,99

Verlangen is het tweede gedichtendagboek van Jacomien Bouwman. Net als haar eerste dagboek bevat ‘Verlangen’ voor elke dag van het jaar een korte Bijbeltekst en een bijpassend gedicht.

€9,95

In dit derde geschenkboekje vind je mooie gedichten, foto’s en hoopvolle berichten

€9,95

 In dit boek vind je een aantal van Gods beloften uitgewerkt in tekst en beeld. Met als resultaat een prachtig cadeauboek vol bemoediging 

€ 9,99

Een spannende historische roman over het verzet in Parijs tijdens de Tweede Wereldoorlog.

€23,99

Een meeslepende roman over twee zusjes die geen idee hebben van hun ware afkomst.
 
€21,99
 

Jan-Willem en Joke Grievink zijn ervaren huwelijksbegeleiders en verwelkomen je in de werkplaats van het huwelijk, waar wordt geschuurd, geschaafd en gevijld. Want elk huwelijk is het waard om aan te werken. 

€22,50

Een verhaal om jonge kinderen voor te bereiden op een operatie, met achterin een uitleg over alle instrumenten die ze tegen kunnen komen.

€10,95

Dit handboek bij zwangerschap, geboorte en kraamtijd behandelt alle vragen die je als aanstaande moeder kunt hebben vanuit Bijbels perspectief. Dit boek is daarmee praktisch en bezinnend.

€22,50

Een aangrijpende roman over de nasleep van de Tweede Wereldoorlog, PTSS en echte vriendschap.

€25,99

Serie ‘De geheimen van de eilanden’ – deel 1
Lady Elizabeth ‘Libby’ Sinclair houdt van microscopen en de natuur, daarom is ze niet zo populair bij mensen van haar stand. Op een zomer vlucht ze naar de prachtige Scilly-eilanden. 

€23,95

Gebeiteld in steen is het eerste deel van de serie De Blackstones over een aantal leden van de machtige en rijke Blackstone-familie, die haar fortuin heeft verdiend als bankiers gedurende de Gilded Age in New York City.

€22,95

‘Olaf scoort groen’ van Evelien van Dort is een verhaal vol humor over een kampeeravontuur op een alpacaboerderij.

€15,99

Hoe zal de hemel eruitzien? Wat zul je daar doen als je er bent? In dit prachtig geïllustreerde boek geeft Joni Eareckson Tada kinderen antwoord op deze vragen.

€15,99

In het Zij Lacht gebedenboek staan prachtige, uitgeschreven gebeden die raken

€14,99

In 2013 verscheen Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk. Nu verschijnt er een nieuwe bundeling met nog zo’n 100 nieuwe varianten bij de 150 Psalmen onder de titel ‘Psalmen anders’.

€19,90

Een creatief doeboek waarin je ontdekt wie God is en hoeveel Hij van je houdt. Leuk voor thuis, maar ook op school en in de kinderkerkdiensten.

€14,99

 

 

 

Gladys Aylward had een grote droom: als zendelinge in China werken. Een inspirerende, waargebeurde verhaal van een moedige vrouw.

€12,99

Waarom ligt er zoveel troep in het huis? Als Emily, Iris en Koos de volgende dag gaan kijken, stuiten ze op een geheimzinnige bezoeker. Genoeg spanning en humor in dit 20e deel Bert Wiersema!

€11,99

52 creatieve bijbelstudies voor het hele gezin, waarin alle zintuigen worden ingezet.

15,99

Deze omnibus is een bundeling van deel 1,2 en 3 uit de popularie serie Detectivebureau Iris en Ko

€15,00

Met dit dagboek ga je samen op avontuur in de wondere wereld van wetenschap en techniek en ontdek je hoe geweldig God de wereld en jou gemaakt heeft. 

€20,00

In dit boek kijken we naar tien karaktereigenschappen van Jezus, die jou helpen om een boeiend leven te leiden.

€10,95

In dit boek kijken we naar tien karaktereigenschappen van Jezus, die jou helpen om een boeiend leven te leiden.

€10,95

Een praktisch boek over kerk zijn met jong en oud, gebaseerd op toonaangevend onderzoek.

€18,99

Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 2 is er! Dit vrolijke doeboek van de zusjes Saar en Janna staat boordevol gloednieuwe spelletjes, kleurplaten, puzzels, knutselideeën, strips, moppen en een kort verhaal.

€10,99

deel 2  Spectaiculaire acties van de Mossad.  Israël is een land met veel vijanden. Niet alleen een grote geheime dienst,maar ook een groot leger en veel wapens zijn van levensbelang om zich tekunnen verdedigen. 

€13,45

Zookids Jurre en Jasmijn beleven in deze tweede omnibus weer allerlei avonturen

€15,00

In dit boek brengt Joyce Meyer de belangrijkste beloften uit de Bijbel samen voor een breed scala aan omstandigheden. 

€14,90

In dit tweede deel, ‘Dromen over later’, zijn 13 liedjes en verhalen verzameld. De interactieve bijbelverhalen, nieuw geschreven liedjes en moderne illustraties zijn geschikt voor het hele gezin en spreken zowel gelovige als niet-gelovige kinderen aan.

Dit leefstijldagboek biedt voor 24 weken praktische tips en bijbelse inspiratie voor een gezonder leven. De nadruk ligt op voeding en bijbelse weetjes over voeding. 

€23,99

In dit boek schrijft de bekende christelijke artiest Michael W. Smith over zijn vader en hoe deze een diepgaande invloed had op zijn leven.  Een toegankelijk en bemoedigend boek over Vaderliefde

€20,00

Operatie Joktan is een spannende christelijke thriller van Amir Tsarfati en Steve Yohn en gaat over Israël, Mossad en de opmaat naar de eindtijd.

€22,50

Dit boek gaat over weerbaarheid en hoe de Heilige Geest je het allerbeste helpt. Met o.a. verhalen over eenzaamheid, leven, armoede, boosheid en onzekere pesters. 

€14,99

Avondrood is het derde deel in de serie over de drie zussen Chandler,

€21,99

Tot we thuis zijn’ is een prachtig vormgegeven boek vol muziek en inspiratie, persoonlijke verhalen en bemoedigende woorden, overdenkingsvragen met ruimte voor aantekeningen. Een CD met het hele album is inbegrepen!

€19,95

Ontdek een gezond leven met God’ is geschreven voor vrouwen die het verlangen hebben om gezonder te leven en die God in deze zoektocht willen betrekken.

€18,99

Wie meer wil weten over de nog onbekende en onderbelichte kanten van Kinga Bán moet dit boek zeker gaan lezen

€24,99

Kom, Heilige Geest! van Jan Pool is een inspirerende roep om een nieuwe uitstorting van de Heilige Geest in deze tijd.

€9,99

Een aangrijpend verhaal, gebaseerd op het waargebeurde drama van de ontruiming van de Joods-psychiatrische inrichting ‘Het Apeldoornsche Bosch’.

€21,50

52 creatieve bijbelstudies voor het hele gezin, waarin alle zintuigen worden ingezet

€15,99

Een zomers nummer boordevol inspiratie, interviews, DIY, recepten en de nieuwste boeken over echt (samen) leven in vrijheid.

€9,99

Een aangrijpend, maar ook hoopvol verhaal dat moeilijke vragen niet uit de weg gaat. Hoe kun je, na jarenlang onderdeel te zijn van een verstikkend familiesysteem, liefde en ontferming terugvinden?

€19,99

Judith steekt in dit boek andere mensen die worstelen met het leven een hart onder de riem. Ook informeert ze hen, en hun naasten, over wat een bipolaire stoornis (waarbij een depressie kan komen kijken) inhoudt.

€23,95

Een eerlijk maar ook bemoedigend verhaal over twee gebroken mensen, die op zoek zijn naar heling, rust en een teken van trouw. ‘Teken van trouw’ speelt zich in dezelfde omgeving af als ‘Onder Zijn vleugels’ en ‘Koorden van liefde’, maar is ook te lezen als een op zichzelf staande roman.

€22,99

Het Supermam magazine is een prachtige, veelkleurig glossy .
Boordevol toffe artikelen, mooie columns, eerlijke verhalen, leuke ideetjes en zelfs gratis (weggeef) kaarten en een poster. 

€9,95

Sta je voor een uitdaging in je leven of zit je in een situatie die uitzichtloos lijkt? Laat het verhaal van Ester je dan hoop geven.De bemoedigende boodschap in dit boek helpt je om uitdagingen aan te gaan en om je plek en verantwoordelijkheid in deze wereld te vinden.

€20,99

Veel jeugdleiders en kerken verlangen naar geestelijke groei van hun jongeren.  De auteurs van dit boek vonden het antwoord in de sportcommunity: een groep christenen uit de kerk die wekelijks met kinderen en jongeren uit de wijk gaat sporten. Dit geeft kerken de mogelijkheid om via sport verbinding met jongeren te maken.

€21,99

Een meeslepende historische roman over de strijd tussen verstand en gevoel.

Een haastig huwelijk is het derde deel in de serie De postorderbruiden, maar is ook goed los te lezen. 

€22,99

In dit dagboek verdiepen we ons vijftig dagen in de persoon en het werk van de Heilige Geest. 

€15,99

De One Minute Bijbel maakt het dagelijkse bijbellezen weer haalbaar door een nauwkeurige selectie van sleutelteksten uit de Bijbel te nemen. Van Genesis tot Openbaring 

€24,99

 

Dit boek verschijnt ter gelegenheid van het jubileum van de EH en bevat vele inspirerende verhalen over hoopvol leven en geloven in de toekomst.

€10,00

 Een uniek boek over de manier waarop de psychologie van gehechtheid je kan helpen bij het opbouwen van warme band met God.

€14,99

 In dit boek worden aanstaande bruidsparen uitgedaagd in 10 gesprekken hun verwachtingen van het huwelijk met elkaar te delen.

€27,99

In dit boek vol bijzondere weetjes over de Bijbel is van alles te ontdekken.Zo kom je allerlei leerzame, grappige en verrassende weetjes te weten.  Voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar.

€12,99

‘De gorilla en de jongen’ is een meeslepend boek over een bijzondere vriendschap tussen een gorilla en een jongen tijdens WOII, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal.

€17,99

In dit 2e boek zet Emma een nieuwe stap: ze wordt vegetariër. Emma gaat vega is een grappig en lekker leesbaar boek over verantwoord omgaan met de aarde

€12,99

De piraten van De Kielzog hebben de piratencode overtreden. Ze worden daar streng voor gestraft: ze mogen de zee niet meer op. Wat een ramp!

€12,99

Een avontuurlijk boek over juf Fiep en haar ondernemende groep 3, gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

€10,99

Als de vader van Simon en Kirsten gevraagd wordt om een oude akte uit Münster weer leesbaar te maken, lijkt dit een routineklusje. Maar waarom wordt er vervolgens bij hen ingebroken? 

€13,99

Met deze reisgids voor Israël hebben de auteurs een bijzondere prestatie geleverd. Dit boek is anders dan alle andere boeken en reisgidsen over Israël. Het staat vol met reistips, achtergronden, illustraties, historische- en Bijbelse informatie.

€34,95

Dit dagboek voor bruggers bestaat uit overzichtelijke en korte teksten, aangevuld met quotes. Er staat onder elk dagboekstukje een verwijzing, zodat er een bijpassend bijbelgedeelte op te zoeken is in de eigen favoriete bijbel. 

€9,99

De combinatie van verhalen, fictie en non-fictie, autobiografische elementen en de ervaringen van anderen maken dit een troostend boek  voor hen die net als Theo Heuvelman te maken hadden met lijden. Het boek is makkelijk leesbaar. 

€18,95

Henk Stoorvogel en Pieter Struik schreven samen ‘Vrienden of je leven’, een mannenboek over vriendschap en persoonlijke groei.

€ 16,99

Dit boek geeft een bijzondere (en historische) inkijk in het leven van de seculiere Jood Herzl en de christen Hechler, die door hun indrukwekkende inzet aan de wieg hebben gestaan van de staat Israël. 

€15,95

In Het roer om! beschrijft Willie Zeldenrust-ten Harkel een periode van zeven jaar waarin God het roer van hun leven volledig omgooide.

€16,95

In deze praktische Bijbelstudie moedigt Joke haar lezers aan om meer te ontdekken over deze geestelijke realiteit.

€14,95

Esther Ahmad wordt geboren in Pakistan, in een omgeving die steeds extremistischer wordt. Ze geeft zich vrijwillig op voor de jihad met als doel ongelovigen te doden. Esther komt tot geloof in Jezus Christus. Niemand mag daarvan weten, want dan is ze haar leven niet zeker.

€22,99

Deze ReisGids voor veertig dagen is niet bedoeld als een eenmalige mooie reis. Een van de betekenissen van het getal veertig in de Bijbel is dat het symbool staat voor een tijd van voorbereiding.

€18,95

 Aan de hand van Bijbelteksten neemt Meinsje Wijma je mee, langs haar schilderijen en doorleefde gedachten, van de eerste scheppingsdag naar het moment dat we bij God zullen zijn in de hemel.

€16,95

Wandel Geliefd is het derde deel van een serie van zeven boekjes waarin je met God op weg gaat – zowel in de natuur, als in geloof. Wandel Geliefd reikt je stof aan voor tien wandelingen, waarbij je steeds een ander facet van het thema ‘doorwandelt’.

€12,50

Onderweg in je eigen omgeving ga je aan de hand van vragen en opdrachten aan de slag met een bepaald thema. In Maak mij sterk ontdek je hoe je kracht en rust kunt vinden in je dagelijks leven vanuit je relatie met God en om sterk te zijn in Zijn kracht

€12,50

Koken verbindt. De mooiste gesprekken ontstaan vaak in de keuken of aan de eettafel. Het gaat door alle lagen van de bevolking heen. Dit boek, het eerste Filipijnse kookboek in Nederland, staat vol met traditionele Filipijnse recepten.

€21,95

Een krachtige historische roman van een bestsellerauteur, over staan voor wat je gelooft.

€24,99

Een roman vol spanning en romantiek, die zich afspeelt midden in de Caribische zee. Het is een meeslepende roman over een crimineel netwerk, een undercoveragent en een gefingeerde liefde.

€ 21,99

Een Bijbels-historische roman over een jonge vrouw die op zoek gaat naar haar vader.

€22,99

 Deze bundel bevat veertig columns. Meditatief, afwisselend ernstig en humoristisch, voor goede en kwade dagen en voor elk wat wils. De columns worden afgewisseld door tien gedichten.

€16,99

De nieuwe roman Recht uit het hart is deel 2 van de serie Hanger’s Horsemen.

€ 22,99

 

In dit gezinsdagboek volg je samen 40 dagen lang de levensweg van Jezus. Elke week bevat een uitgebreid gezinsmoment en zes kortere stukjes met vragen, bijbelteksten, weetjes en creatieve opdrachten voor kinderen in de bassisschoolleeftijd. 

€12,99

Wie is God? Dat is een grote vraag waar mensen over de hele wereld verschillende antwoorden op geven en steeds opnieuw over willen nadenken. God is een vader en een moeder, een herder, een kunstenaar, en nog zoveel meer. Een hartverwarmend boek voor jong en oud.

€15,99

Ontroerende oorlogsroman over onderduiken op het Italiaanse platteland.

€21,99

Met ‘Kort en krachtig over de eindtijd’ geeft Ron van der Spoel in twaalf korte hoofdstukken weer waar de eindtijd over gaat. 

€11,99

‘Hoop in bange tijden’ is een boek dat de betekenis van Jezus’ opstanding uitlegt, tegen de achtergrond van de bange tijden waarin we leven: als samenleving, maar ook persoonlijk. (Keller zelf vecht voor de tweede keer in zijn leven tegen kanker.) 

€19,95

In Rondom het kruis volgen we in zeven weken zeven (groepen) personen die tijdens Jezus’ laatste uren op aarde om hem heen stonden. Voor elke lijdensweek schreef een auteur zes meditaties met reflectievragen. Dit boek wil je helpen om bewuster toe te leven naar Pasen.

€14,99

Willeke Brouwer vertelt in haar sprankelende schrijf- en tekenstijl vijftig verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. Met humor, maar nooit zonder respect, en met veel historische feitjes waardoor je de bijbelse tijd beter leert kennen.

€ 34,99 

Arme Evi, haar ouders hebben een ukkie mee naar huis genomen. Hij kwijlt, heeft een lelijk kaal hoofd en krijst dag en nacht.  Een fris en modern prentenboek, herkenbaar voor elk kind dat een broertje of zusje krijgt.

€14,99

De catechismus voor kinderen wil kinderen in de leeftijd van ongeveer 7 tot 10 jaar helpen om de soms moeilijke woorden te begrijpen. Daarvoor is de inhoud bewerkt tot korte, eenvoudige teksten. 

€ 13,99

In dit boek wil Nynke Dijkstra in een kort bestek, op heldere wijze de hoofdlijnen van het pastoraat in de christelijke gemeente aanreiken. De nadruk ligt daarbij op de praktische kant van het werk: hoe leer je luisteren? Hoe voer je een gesprek? Hoe ga ik om13,99 met de bijbel in het pastoraat?

€ 13,99

Gaat de zon ooit nog schijnen als je een kind verliest? Hoe leef je verder als je niet weet of je jouw familie nog zult zien? Als je echtgenoot uit het leven stapt? In Zielsverdriet interviewt Wilfred Hermans mensen die een gemis ervaren.

€18,50

Je vindt bijbellezen belangrijk, maar soms wil het niet zo lukken. De taal is misschien weinig uitnodigend of je begrijpt niet alles even goed. Dat geldt zeker voor het boek Openbaring.
In modern Nederlands wordt opnieuw verteld wat Johannes heeft gezien en meegemaakt op Patmos. 

€14,90

Het Boek van geheimenissen is een soort schatkist, waaruit je iedere dag nieuwe, verrassende cadeaus kunt opdiepen. Een dagboek waarin je nieuwe dingen leert over God en Zijn woord, vanuit een heel andere invalshoek dan je gewend bent.

€24,95

Als je niet in God zou geloven, hoe zou je dan willen dat Hij zou zijn? Heilig? Rechtvaardig? Barmhartig? De meesten van ons zouden zeggen: ‘Ik zou willen dat God liefde is, volmaakte liefde.’ Nu is dat juist het goede nieuws! In dit boek wil Wilkin van de Kamp je helpen om de rode draad van Gods liefde in de Bijbel te ontdekken

€17,95

Een keuze maken, daar ontkomt niemand aan. Wat zegt de Bijbel over kleding en hoe ga je om met schoonheidsidealen, gebrokenheid en imperfectie?Een praktisch en bezinnend boek over kleding en schoonheid in gebrokenheid.

€24,99 

In ‘Jezus hoort je’ deelt Sarah Young 366 van haar gebeden.  En net als in haar andere dagboeken staan er ook nu bij elke dag Bijbelgedeelten genoemd waarop de gebeden zijn gebaseerd en die je zelf die dag ook nog zou kunnen nalezen.

€17,95

In Genadeloos goed vertelt Arie hoe je uit genade kunt leven en wat je ervan weerhoudt om dat te doen.

€17,90

Als Sebastian Grant, een succesvol kinderhartchirurg, wiskundelerares Leah Montgomery opnieuw tegen het lijf loopt, komt zijn drukke leven opeens tot een halt. Hij valt als een blok voor haar, om vervolgens een afschuwelijke ontdekking te doen

€21,99

Dit jaar wil Egeltje niet naar bed. Geen winterslaap voor hem. Want zijn vriendjes vinden de winter de mooiste tijd van het jaar. En dat wil hij wel eens meemaken. 

Een hartverwarmend winterverhaal over vriendschap.

€14,95

Alles op aarde verdwijnt, maar God blijft voor eeuwig! Daarom is het waardevol om met kinderen na te denken over God en Zijn Woord. Het boek nodigt uit om met elkaar na te denken over de Bijbel en samen creatief aan de slag te gaan.  Ook biedt het verwerkingen voor advent en de lijdenstijd.

€14,99

Jouw rol in Gods verhaal is geen dagboek en ook geen bijbel. Een boek met hippe vormgeving en korte teksten die bijdragen aan het leesplezier. Al met al een uniek boek om te groeien in je geloof, in het begrijpen van wie God is en wat Hij doet

€16,99

Dit boek neemt je mee langs alle knappe kronkels die er in je hoofd verstopt zijn. Je ontdekt wat je hersenen allemaal kunnen en hoe ze werken. Leuke proefjes en opdrachten helpen hierbij, de prachtige illustraties nemen je mee in de verbeelding. Voor kinderen vanaf 9 jaar.

€16,99

Hoe blijf je vertrouwen als het anders loopt dan je gedacht had? Rust vinden in gewone alledaagse momenten, tevreden zijn met minder en vooral leven vanuit je hart.  Anne Marije neemt je mee in het proces van leren flexibel te zijn, hulp te vragen en los te laten. ‘Angst is killing. 

€14,99

Een zegenwens voor jou is een fris, eigentijds cadeauboek dat je openslaat en open láát. De verrassende quotes, gedichten en korte overdenkingen zijn stuk voor stuk echte woordschatten en vormen een prachtig samenspel met de full colour afbeeldingen.

€15,99

 In ‘Van huis uit’ laat Marion Lutke zien dat wat je van vroeger, uit je gezin van herkomst, meekreeg veel meer invloed heeft op je leven als volwassene dan je vaak denkt. Het is echter mogelijk om hier verandering in te brengen als je je bewust wordt van je verleden. 

€15,99

Je kind begeleiden, omgaan met je eigen grenzen en emoties en alles in goede banen leiden. In dit boek bespreken de auteurs onderwerpen die er in de opvoeding écht toe doen, zoals: Hoe heeft God familie-zijn bedoeld?  Daarnaast nemen ze de ontwikkeling van kinderen onder de loep. 

€24,99

Een hartverwarmende roman over de wereld achter Narnia.

€21,99

In ‘Onvoorstelbare genade’ staat Jan Pool stil bij de kerngedachte van het evangelie: genade. Het is een populair-theologisch boek over genade. De belangrijkste en meest bevrijdende boodschap aan de mensheid is de boodschap van Gods unieke genade. €14,99

Aan de hand van persoonlijke en Bijbelverhalen laat hij zien hoe God hem leerde de boodschap van liefde niet alleen naar buiten toe te preken, maar ook vanbinnen te beleven. Deze ervaring gunt hij jou ook. God houdt namelijk echt van je. 

€9,95

Op basis van seizoen 1 van de wereldwijd veelbekeken serie ‘The Chosen’ schreef Jerry B. Jenkins het gelijknamige boek. Het beschrijft het meest bijzondere verhaal dat ooit verteld is, het leven van Jezus, op een nieuwe, luisterrijke manier. Hoe was het om oog in oog te komen met Jezus?

€24,99

Alles wat ik wens van Lynn Austin is een vertederende novelle die verhaalt over de ware betekenis van Kerst.  Het boek is een los te lezen vervolg op Als ik jou was.

€16,99

Je bent op zoek naar een zinvol leven. Maar hoe vind je dat? Els van Dijk helpt je met richtinggevende teksten, uitdagende uitspraken, stimulerende vragen en veel ruimte om zelf aantekeningen te maken.

€14,99

Dit boek is gevuld met kwetsbare verhalen die verbinding scheppen en herkenning geven. De humoristische schoonzussen zijn niet vies van een flinke dosis zelfspot en delen graag de levensveranderende principes die hen deden opkrabbelen uit het stof. 

€20,00

Negen van Rachelle Dekker is een thriller boordevol actie en mysterie.

€21,99

 

Dit boek is geschreven voor alle dappere vrouwen die regelmatig compleet uitgeput tot de conclusie komen dat zij de wereld niet kunnen redden en Jezus’ liefde niet kunnen verdienen door ervoor te werken. 

€16,99

Het nieuwste dagboek van Bobby Schuller. Ontwikkel door het lezen van dit dagboek een sterk geloof! 

€22,50

De Journal Bijbel is een bijbel in de HSV met extra ruimte om persoonlijke notities te maken bij een bijbeltekst die je raakt, inspireert, motiveert. Deze Bijbel is ook geschikt om te gebruiken voor bible journaling.

€52,50

In de herkenbare teksten lopen ernst en humor net als in het leven van alledag dwars door elkaar heen. Favier komt uit bij een verwondering die zeer besmettelijk is, namelijk over een God wiens liefde steeds weer sterker blijkt te zijn dan je dacht.

€17,99

Een beklemmende en bevrijdende roman over een ontwricht gezin tegen het decor van het verraderlijk mooie Waddengebied.

€22,99

In dit boek neemt Caroline je aan de hand van persoonlijke ervaringen, wetenschappelijke onderbouwingen en bijbelse inzichten mee in haar zoektocht naar identiteit.

€20,00

 Met ‘Godtime’ betrekt Corine Zonnenberg tieners bij de (online) kerkdienst. Met invulpagina’s, opdrachten en extra denkstof die tieners kunnen helpen in hun zoektocht naar God en de kerk.

€11,99

Het boek bevat creatieve handvatten om 25 weken lang iedere dag samen met de Bijbel bezig te zijn. Doordeweeks worden er korte momenten met enkele vragen en opdrachten aangeboden, voor de zondag is er een uitgebreidere verwerking beschikbaar

€15,99

De 2Go serie is  uitgebreid met het (wandel)dagboek Levend Woord 2 Go en is een vervolg op Psalmen 2Go. Het boek is geïnspireerd op de vraag ‘welk een vriend is onze Jezus’ en de 7 ‘Ik ben’ uitspraken van Jezus.

€ 9,95

Reis mee naar het betoverde land achter de kleerkast en ga opnieuw op verkenning door het prachtige Narnia, nu in een sprankelende, nieuwe vertaling van Imme Dros, 

€ 17,99

‘Prins Caspian’ is het vierde deel in de reeks en het verhaal volgt op ‘De wereld achter de kastdeur’.
Voor kinderen vanaf 

€ 17,99

 

‘De reis naar het Morgenland’ (eerder verschenen onder de titel ‘De reis van he drakenschip’) is het vijfde deel in de Narnia-serie en volgt op ‘Prins Caspian’.
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

€ 17,99

‘Een thuis in Afrika’ van Irma Joubert is een historische roman en het laatste deel in de trilogie ‘Onderweg naar Afrika’, na ‘Hildegard’ en ‘Het meisje uit het verscholen dorp’, en eveneens prima als stand alone te lezen.

€24,99

In dit bijbels dagboek – geïnspireerd door de succesvolle tv-serie The Chosen – ontmoeten we Jezus op een verrassend nieuwe manier: door de ogen van de mensen om Hem heen.

€17,99

Simon Visser ontmoette christenen wereldwijd die vaak alleen maar in het geheim kunnen geloven. Ze hebben hun leven, hun vrijheid, hun comfort allemaal opgegeven. Hun getuigenis spreekt één duidelijke taal: Jezus Christus is het waard om voor te leven én voor te sterven. 

€16,50

Wandelen langs de christelijke hoogtijdagen aan de hand van de cantates van Johann Sebastian Bach, de bijbelse schilderijen van Rembrandt van Rijn, enz. Dit boek nodigt de lezer uit op ontdekkingsreis te gaan langs het kerkelijk jaar

€22,50

‘Heimwee en hoop’ is een meditatiebundel van Pieter L. de Jong over het verlangen naar de nabijheid van God, geschikt als cadeauboek.

€8,99

De Voluit Leven Planner biedt elke week handvatten om prioriteit te geven aan dat wat voor jou belangrijk is, door middel van reflectievragen, kleine opdrachten e.d. Met veel ruimte om te schrijven .

€22,99

Suus en Yoes bedenken samen een nieuw vervoermiddel, waarmee ze zich met hoge snelheid onder de grond kunnen verplaatsen. Een boek met een prachtige onderliggende boodschap: hoe belangrijk vrijheid en gelijkheid voor iedereen zijn. Voor 10-14 jaar

€13,99

 

Achtstegroepers van twee verschillende scholen proberen samen een nieuwe game uit: op zoek naar de schat in Virtuland! De game is heel leuk, maar al snel wordt het een chaos doordat er geen regels zijn en de deelnemers elkaar voor de voeten lopen. Voor 10-14 jaar.

€13,99

Geloofsmomenten’ is een evangelisch dagboek waarin geloofsgroei centraal staat, geschreven door veertien christelijke auteurs. Voor elke dag een moment om stil te staan bij God. 

€24,99

De schrijver Gerrit Vink bespreekt in Meer dan een naam een veertigtal namen van Jezus. Verrassend is hoe elke naam weer een ander aspect van Jezus’ grootheid accentueert.

€17,95

 In Bijbels bidden worden meer dan tweehonderd bijbelgedeelten omgezet in gebeden die dicht bij de tekst blijven.

€16,99

De bekende auteur Max Lucado laat in dit pastorale boek zien hoe God helpt in situaties waarin hulp afwezig lijkt te zijn. Lucado schrijft over tegenslagen, teleurstelling, eenzaamheid en verlammende angst. 

€ 20,00

In Waar ik voor leef van Karen Kingsbury wil Tommy Baxter zijn droom om politieagent te worden najagen, maar zijn moeder wil daar niets van weten, omdat ze haar vader is verloren op 11 september. 

€ 21,99

Levensgroei is het vervolg op Levenskracht, waarin de lente en zomer centraal staan. Nu staan Herfst en winter centraal. Wilma Oosterhuis geniet ervan met woorden een boodschap over te brengen

€ 15,00

Gezegend is zij is een boek voor jonge vrouwen die in het dagelijks leven keuzes willen maken voor Jezus, maar zich daarbij geregeld afvragen: ‘Hoe dan?’ 

€ 15,95

Via gebed, bijbellezen en activiteiten geeft dit boek jou 40 verfrissende ideeën om je vriendschap met Jezus te verdiepen en op die manier dicht bij de Bron van leven te zijn. 

€ 14,99

 Een vrolijk, positief prentenboek voor peuters over leven met een handicap, elkaar helpen en samen feestjes vieren.

€12,50

In deze prachtige nieuwe kinderbijbel voor kinderen vanaf 3 jaar worden in eenvoudige taal vijftig bekende en minder bekende verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament verteld.

12,99

Dit boek is qua opzet anders dan de meeste boeken over de Apocalyps. De auteur Gerard Vrooland verstaat de kunst dit moeilijke Bijbelboek toegankelijk te maken voor niet-theologen, terwijl in alles blijkt dat hij zelf een theoloog van niveau is.

€24,95

Een persoonlijk bijbelstudieboek van Henk Binnendijk over het verhaal van Job, dat troost en vertrouwen biedt.

€18,99

Bijbelse en inspirerende hoofdstukken over bemoedigen vanuit Gods liefde

€24,95

€16,99

 

‘Durf te leven met de dag’ is een boek over levenslust en stervensmoed. Annemarie van Heijningen wil de lezers meer bewust maken van hun eigen sterfelijkheid en laten nadenken over de praktische zaken rond het overlijden.

€14,99

Ontdekken wie jij bent, waar God jou wil inzetten en leren zien hoe bijzonder jij bent, is als een avontuurlijke wandeling. Elk weggetje leidt naar een nieuw gebied waar je nog niet eerder bent geweest. 

€15,00

Ontwaken is het tweede deel van de spannende serie De vier ruiters.

€18,95

‘Een lied in de schaduw’ van Lynn Austin is een spannende historische roman over ingewikkelde dilemma’s in oorlogstijd met het Hollandse platteland en Leiden als decor.

€24,99

Joop Gankema is bij het grote publiek bekend als de voormalige directeur van stichting Opwekking. In dit boek deelt hij openhartig over zijn levensreis met God, privé en in zijn tijd bij Opwekking.

€16,95

Noach is deel 1 in de Kronieken van de Nefilim  De geschiedenis van Noach verteld voor een nieuwe generatie, met als centrale vraag: Kan Noach standhouden tegenover de grote machten die hem bedreigen.

€18,95

Wandel in Gods schepping, ontdek welke waardevolle lessen God aan je kwijt wil en leer hoe je ze mag toepassen in je dagelijks leven.

€12,50

Ga op pad in mooie, zelfgekozen natuurgebieden en ontdek hoe je samen met God richting mag vinden in je dagelijks leven.

€12,50 

Laat je dan bemoedigen door de verrassende waarheid die Priscilla in dit boek laat zien: God komt in de Bijbel juist Zélf naar vrouwen toe. Gewoon daar waar ze zijn, tijdens hun gewone, dagelijkse bezigheden.

€18,95

‘Dichterbij’ is een gedichtendagboek, dat je iedere dag een stukje dichter bij de Vader brengt. 

€9,95

In Leiderschap vanuit de oorsprong neemt Henk Stoorvogel je mee naar de oerverhalen van de mens, verhalen die staan opgeschreven in het bijbelboek Genesis. 

€22,50

In dit boek laat Dick van Steenis je zien wat de Bijbel zegt over de dood, maar ook over het leven. 

€15,95

Daar gingen wij. Ons hebben en houden verpakt in zes rugzakken en één koffertje. We verkochten ons huis, sloegen de inboedel op, stopten met werken en haalden onze jongens (8, 12, 13 en 15 jaar) van school. 

€22,95

Met de erfenis van oude familiebrieven groeit bij Mathilde het besef dat ze goud in handen heeft. Als daar de overgeleverde anekdotes uit haar familie bijkomen, besluit ze er een roman van te maken

 €17,95