Nieuwe uitgaven

De 2Go serie is  uitgebreid met het (wandel)dagboek Levend Woord 2 Go en is een vervolg op Psalmen 2Go. Het boek is geïnspireerd op de vraag ‘welk een vriend is onze Jezus’ en de 7 ‘Ik ben’ uitspraken van Jezus.

€ 9,95

Reis mee naar het betoverde land achter de kleerkast en ga opnieuw op verkenning door het prachtige Narnia, nu in een sprankelende, nieuwe vertaling van Imme Dros, 

€ 17,99

‘Prins Caspian’ is het vierde deel in de reeks en het verhaal volgt op ‘De wereld achter de kastdeur’.
Voor kinderen vanaf 

€ 17,99

 

‘De reis naar het Morgenland’ (eerder verschenen onder de titel ‘De reis van he drakenschip’) is het vijfde deel in de Narnia-serie en volgt op ‘Prins Caspian’.
Voor kinderen vanaf 10 jaar.

€ 17,99

‘Een thuis in Afrika’ van Irma Joubert is een historische roman en het laatste deel in de trilogie ‘Onderweg naar Afrika’, na ‘Hildegard’ en ‘Het meisje uit het verscholen dorp’, en eveneens prima als stand alone te lezen.

€24,99

In dit bijbels dagboek – geïnspireerd door de succesvolle tv-serie The Chosen – ontmoeten we Jezus op een verrassend nieuwe manier: door de ogen van de mensen om Hem heen.

€17,99

Simon Visser ontmoette christenen wereldwijd die vaak alleen maar in het geheim kunnen geloven. Ze hebben hun leven, hun vrijheid, hun comfort allemaal opgegeven. Hun getuigenis spreekt één duidelijke taal: Jezus Christus is het waard om voor te leven én voor te sterven. 

€16,50

Wandelen langs de christelijke hoogtijdagen aan de hand van de cantates van Johann Sebastian Bach, de bijbelse schilderijen van Rembrandt van Rijn, enz. Dit boek nodigt de lezer uit op ontdekkingsreis te gaan langs het kerkelijk jaar

€22,50

‘Heimwee en hoop’ is een meditatiebundel van Pieter L. de Jong over het verlangen naar de nabijheid van God, geschikt als cadeauboek.

€8,99

De Voluit Leven Planner biedt elke week handvatten om prioriteit te geven aan dat wat voor jou belangrijk is, door middel van reflectievragen, kleine opdrachten e.d. Met veel ruimte om te schrijven .

€22,99

Suus en Yoes bedenken samen een nieuw vervoermiddel, waarmee ze zich met hoge snelheid onder de grond kunnen verplaatsen. Een boek met een prachtige onderliggende boodschap: hoe belangrijk vrijheid en gelijkheid voor iedereen zijn. Voor 10-14 jaar

€13,99

 

Achtstegroepers van twee verschillende scholen proberen samen een nieuwe game uit: op zoek naar de schat in Virtuland! De game is heel leuk, maar al snel wordt het een chaos doordat er geen regels zijn en de deelnemers elkaar voor de voeten lopen. Voor 10-14 jaar.

€13,99

Geloofsmomenten’ is een evangelisch dagboek waarin geloofsgroei centraal staat, geschreven door veertien christelijke auteurs. Voor elke dag een moment om stil te staan bij God. 

€24,99

De schrijver Gerrit Vink bespreekt in Meer dan een naam een veertigtal namen van Jezus. Verrassend is hoe elke naam weer een ander aspect van Jezus’ grootheid accentueert.

€17,95

 In Bijbels bidden worden meer dan tweehonderd bijbelgedeelten omgezet in gebeden die dicht bij de tekst blijven.

€16,99

De bekende auteur Max Lucado laat in dit pastorale boek zien hoe God helpt in situaties waarin hulp afwezig lijkt te zijn. Lucado schrijft over tegenslagen, teleurstelling, eenzaamheid en verlammende angst. 

€ 20,00

In Waar ik voor leef van Karen Kingsbury wil Tommy Baxter zijn droom om politieagent te worden najagen, maar zijn moeder wil daar niets van weten, omdat ze haar vader is verloren op 11 september. 

€ 21,99

Levensgroei is het vervolg op Levenskracht, waarin de lente en zomer centraal staan. Nu staan Herfst en winter centraal. Wilma Oosterhuis geniet ervan met woorden een boodschap over te brengen

€ 15,00

Gezegend is zij is een boek voor jonge vrouwen die in het dagelijks leven keuzes willen maken voor Jezus, maar zich daarbij geregeld afvragen: ‘Hoe dan?’ 

€ 15,95

Via gebed, bijbellezen en activiteiten geeft dit boek jou 40 verfrissende ideeën om je vriendschap met Jezus te verdiepen en op die manier dicht bij de Bron van leven te zijn. 

€ 14,99

 Een vrolijk, positief prentenboek voor peuters over leven met een handicap, elkaar helpen en samen feestjes vieren.

€12,50

In deze prachtige nieuwe kinderbijbel voor kinderen vanaf 3 jaar worden in eenvoudige taal vijftig bekende en minder bekende verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament verteld.

12,99

Dit boek is qua opzet anders dan de meeste boeken over de Apocalyps. De auteur Gerard Vrooland verstaat de kunst dit moeilijke Bijbelboek toegankelijk te maken voor niet-theologen, terwijl in alles blijkt dat hij zelf een theoloog van niveau is.

€24,95

Een persoonlijk bijbelstudieboek van Henk Binnendijk over het verhaal van Job, dat troost en vertrouwen biedt.

€18,99

Bijbelse en inspirerende hoofdstukken over bemoedigen vanuit Gods liefde

€24,95

€16,99

 

‘Durf te leven met de dag’ is een boek over levenslust en stervensmoed. Annemarie van Heijningen wil de lezers meer bewust maken van hun eigen sterfelijkheid en laten nadenken over de praktische zaken rond het overlijden.

€14,99

Ontdekken wie jij bent, waar God jou wil inzetten en leren zien hoe bijzonder jij bent, is als een avontuurlijke wandeling. Elk weggetje leidt naar een nieuw gebied waar je nog niet eerder bent geweest. 

€15,00

Ontwaken is het tweede deel van de spannende serie De vier ruiters.

€18,95

‘Een lied in de schaduw’ van Lynn Austin is een spannende historische roman over ingewikkelde dilemma’s in oorlogstijd met het Hollandse platteland en Leiden als decor.

€24,99

Joop Gankema is bij het grote publiek bekend als de voormalige directeur van stichting Opwekking. In dit boek deelt hij openhartig over zijn levensreis met God, privé en in zijn tijd bij Opwekking.

€16,95

Noach is deel 1 in de Kronieken van de Nefilim  De geschiedenis van Noach verteld voor een nieuwe generatie, met als centrale vraag: Kan Noach standhouden tegenover de grote machten die hem bedreigen.

€18,95

Wandel in Gods schepping, ontdek welke waardevolle lessen God aan je kwijt wil en leer hoe je ze mag toepassen in je dagelijks leven.

€12,50

Ga op pad in mooie, zelfgekozen natuurgebieden en ontdek hoe je samen met God richting mag vinden in je dagelijks leven.

€12,50 

Laat je dan bemoedigen door de verrassende waarheid die Priscilla in dit boek laat zien: God komt in de Bijbel juist Zélf naar vrouwen toe. Gewoon daar waar ze zijn, tijdens hun gewone, dagelijkse bezigheden.

€18,95

‘Dichterbij’ is een gedichtendagboek, dat je iedere dag een stukje dichter bij de Vader brengt. 

€9,95

In Leiderschap vanuit de oorsprong neemt Henk Stoorvogel je mee naar de oerverhalen van de mens, verhalen die staan opgeschreven in het bijbelboek Genesis. 

€22,50

In dit boek laat Dick van Steenis je zien wat de Bijbel zegt over de dood, maar ook over het leven. 

€15,95

Daar gingen wij. Ons hebben en houden verpakt in zes rugzakken en één koffertje. We verkochten ons huis, sloegen de inboedel op, stopten met werken en haalden onze jongens (8, 12, 13 en 15 jaar) van school. 

€22,95

Met de erfenis van oude familiebrieven groeit bij Mathilde het besef dat ze goud in handen heeft. Als daar de overgeleverde anekdotes uit haar familie bijkomen, besluit ze er een roman van te maken

 €17,95